diumenge, 1 d’abril del 2012

Informe missa Rams 2012


Estimats,


Iniciem el camí de la Setmana Santa amb la celebració del Diumenge de Rams. La nostra comunitat reunida va acompanyar Jesús en aquest moment, preparant-nos per celebrar, cadascú des de diferents indrets, els dies Sants. Vam començar la celebració a l'exterior del Casal per tal de beneir els Rams i entrar, en processó, fins a l'interior de la capella. De ben segur que tindrem oportunitat de celebrar junts la Pasqua el dissabte 14 d'abril.  
Avui l'informe és breu, la lectura de la Passió del Senyor centra tota la nostra atenció. Compartim, amb els qui no van poder fer-se presents ahir a l'Eucaristia, algunes imatges.

PREVERES:Pedro Rivero i Alexis Bueno
MÚSICS: Júlia Diaz i Jóse Paz ( guitarres) i una servidora als cants.



COMENTARI:  Ens disposem i ens preparem per a aquests dies Sants. Hem acompanyat el camí de Jesús al llarg de tota la Quaresma. El nostre desig era veure'l i ara que l'hem trobat, que hem descobert la seva ruta ens adonem que el camí porta, inevitablement, cap a la mort en creu. I sentim fortament que Ell és el nostre Amic. Amb Ell volem estar. No el volem abandonar i, alhora, no podem evitar ser testimonis de la seva solitud, de l'abandonament que pateix per part dels seus millors amics, de la seva tristesa, del seu dolor, del seu silenci. Ara ens toca mirar i contemplar l'Amic. Mirem i contemplem la Creu i, en ella, tots els nostres patiments, els nostres dolors i solituds. Poc més ens queda ja per fer si no és mantenir-nos al seu costat, en silenci i de genolls, abatuts i també esperançats pensant que tot això deu tenir alguna mena de sentit que ara mateix no podem ni imaginar ni sospitar. Descobrim  en el seu gest una donació per amor a nosaltres. Preguntem-nos com ens situem nosaltres davant de la seva Creu i deixem que el Crucificat ens transformi, que desvetlli en nosaltres una mirada nova. Adorem-lo i acompanyem-lo.

Montse

1 comentari:

  1. Bona Setmana Santa a tots allà on estigui cadascun! I ens retrobem dissabte 14 d'abril per compartir junts la joia de la Resurrecció!

    Alexis

    ResponElimina